derwent potloden

Derwent potloden

Derwent is een bekend potloden merk. Derwent is in 1832 opgestart onder de naam Banks, Son & Co in Cumberland. In 1980 werd het bedrijf gekocht door het Amerikaans bedrijf ACCO Brands en werd het merk in hun productassortiment toegevoegd. Hoofdvestiging van het bedrijf is gevestigd in Workington in het Verenigd Koninkrijk.

Slogan van Derwent: “Keep Discovering”

derwent potloden

Verschillende populaire Derwent potloden series:

  • Derwent Academy kleurpotloden
  • Derwent Aquarelpotloden
  • Derwent Artist potloden
  • Derwent Color Soft potloden
  • Derwent Graphic potloden

Derwent potloden zijn een populaire keuze onder kunstenaars van alle niveaus en stijlen. Dit komt door de hoge kwaliteit van de potloden en de veelzijdigheid die ze bieden. Of je nu een beginner bent of een professionele kunstenaar, Derwent potloden zijn een uitstekende optie voor je volgende kunstproject.

De Derwent potloden worden gemaakt met kwalitatieve grondstoffen, waardoor ze soepel en makkelijk te gebruiken zijn. Ze beschikken over een uitstekende kleurpigmentatie, wat betekent dat de kleuren levendig en helder zijn en dat ze lang meegaan. Bovendien hebben Derwent potloden een geweldige verblendingscapaciteit, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van gradiënten en vervaagde overgangen.

Een ander groot voordeel van Derwent potloden is de veelzijdigheid. Ze zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en hardheidsschakeringen, waardoor ze geschikt zijn voor een enorme verscheidenheid aan toepassingen. Of je nu wilt schetsen, tekenen, aquarellen of een combinatie van technieken wilt gebruiken, Derwent potloden bieden de veelzijdigheid en precisie die je nodig hebt.

Een ander voordeel van Derwent potloden is hun duurzaamheid. Ze zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan, waardoor ze een uitstekende investering zijn. En omdat ze zo hoogwaardig zijn, hoef je je geen zorgen te maken over kwaliteitsproblemen, zoals breekbare potloden of snel uitgebluste kleuren.

Al met al zijn Derwent potloden een uitstekende keuze voor kunstenaars van alle niveaus en stijlen. Dankzij de hoge kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid, kun je rekenen op deze potloden om je volgende kunstproject naar een hoger niveau te tillen.