Arteza kleurpotloden

Arteza kleurpotloden zijn sinds kort ook in Nederland te koop! De Arteza potloden zijn geschikt voor beginners, volwassenen, maar ook beroepstekenaars. Arteza kleurpotloden hebben een hele goede zachtheid wat de potloden vooral geschikt maken voor het in kleuren van tekeningen. Ook de zachtheid zorgt ervoor dat je goed kunt blenden met deze potloden, dus ook geschikt voor mandala.

arteza kleurpotloden

Pluspunten van Arteza kleurpotloden:

Potloden kunnen erg kostbaar zijn, zeker wanneer je goede potloden wilt hebben. De potloden van Arteza staan bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding, zo zijn de potloden laaggeprijsd en is de kwaliteit erg goed. De potloden zijn daarom ook geschikt voor kinderen, maar ook voor kunstenaars. Hieronder hebben we de verschillende pluspunten van de potloden van Arteza opgesomd:

  • Goed betaalbaar en de potloden zijn van goede kwaliteit.
  • Geschikt voor iedereen ook voor beroepstekenaars.
  • Veel verschillende kleuren en de potloden hebben allemaal een eigen nummer, waardoor je de potloden ook weer makkelijker kunt ordenen en opbergen.
  • De potloden gaan lang mee. De potloden zijn stevig (verlijmd) en breken hierdoor minder snel. Ook zijn de potloden makkelijk te slijpen, waardoor er zo min mogelijk potlood verloren gaat.
  • Alle kleurpotloden worden geleverd in een metalen doos en zijn 100% veilig en niet giftig.
  • Welke Arteza kleurpotloden zijn er – 72 of 120
  • Het assortiment van Arteza is niet heel uitgebreid, maar de sets bestaan wel uit veel verschillende potloden. In totaal zijn er twee verschillende kleurpotloden sets met 72 of 120 verschillende kleurpotloden. Daarbij kun je ook kiezen voor aquarelpotloden en ook deze zijn te verkrijgen in een set van 72 of 120 stuks.
Arteza kleurpotloden 48

Arteza kleurpotloden 48-delig

48verschillende Arteza kleurpotloden (zachte) in één set. De potloden zitten in een metalen doos en de set bevat veel verschillende kleuren.

arteza kleurpotloden 72

Arteza kleurpotloden 72-delig

72 Arteza kleurpotloden om mee te tekenen, schetsen of te kleuren. Deze set is geschikt voor beginners, volwassenen en voor kunstenaars.

Arteza aquarelpotloden 120

Arteza aquarelpotloden 120-delig

Liever een breder aanbod aan kleuren? Kies dan voor deze Arteza aquarelpotloden 120-delig set.

Arteza aquarelpotloden zonder hout

Er zijn ook speciale aquarelpotloden die 100% houtvrij zijn. Sommige kunstenaars werken vinden het vaak heerlijk om met dit soort potloden te werken. De potloden bestaan dan enkel uit kleurstof met een hoogpigment gehalte en daarom heen zit een lichte laklaag. Deze laklaag voorkomt dat de potloden afgeven wanneer je tekent maar ook voor een beetje grip.

Doordat een aquarelpotlood bestaat uit een oplosbare kleurstof kun je mooie effecten creëren met aquarelpotloden. Schets maar eens iets met wat kleuren en ga daar vervolgens eens met een licht- natte kwast overheen. Bekijk hieronder de aquarelpotloden zonder hout van Arteza.

potloden zonder hout

Arteza aquarelpotloden zonder hout

Deze aquarelpotloden bestaan volledig uit kleurstof (en laklaag eromheen). Veel kunstenaars vinden dit soort potloden erg lekker werken.

Waar in Nederland zijn Arteza kleurpotloden te koop?

Het was eerst wat moeilijk om aan Arteza potloden in Nederland te kopen, maar door de komst van Amazon in Nederland is dit een stuk makkelijker geworden. Via de webshop van Amazon kun je de potloden vrij eenvoudig bestellen en vaak heb je de potloden dan ook snel in huis. Zelf hebben we goede ervaringen met de bezorging van Amazon en worden de pakketjes altijd goed ingepakt en met zorg bezorgd.

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met de Arteza potloden die bij Amazon te koop zijn. Ook vind je een prijs per potlood, hierdoor kun je direct zien wat je per potlood kwijt bent.

SetVerpakkingPrijs per potloodWebshop
Kleurpotloden 48-deligMetalen doos€ 0,70Bekijk
Kleurpotloden 72-deligMetalen doos€ 0,34Bekijk
Aquarelpotloden 120-deligMetalen doos€ 0,50Bekijk
Aquarelpotloden zonder houtPlastic verpakking€ 0,65Bekijk

Arteza kleurpotloden review

Benieuwd hoe de ervaringen zijn met de kleurpotloden van Arteza? Hieronder hebben we een video geplaatst waarin Kattvalk de kleurpotloden van Arteza uit getest heeft. Ook zie je in het filmpje een vergelijking met de Faber-Castell potloden (een stuk prijziger).