Bic potloden

BIC potloden

BIC® ontwikkelt producten voor de dagelijkse behoefte. BIC is bekend van de ballpoint pen. BIC kiest ervoor om producten te maken die simpel, betrouwbaar zijn én die door iedereen gebruikt kunnen worden. Het bedrijf is gestart door Marcel Bich en Edouard Buffard. Deze twee heren ontwikkelde de eerste producten van BIC in Frankrijk. BIC heeft naast pennen, markeerstiften, gummen, lijmstiften en aanstekers ook kleurpotloden van hoge kwaliteit, speciaal aangepast voor kinderen.

Op deze pagina vind je de meest verkochte artikelen (potloden) van BIC

Bic potloden

BIC potloden (duurzame keuze)

BIC maakt onder andere grafietpotloden en deze zijn erg populair. Deze potloden hebben namelijk erg goede eigenschappen, zo zijn de potloden schokbestendig. Dit maakt de potloden erg geschikt in de bouw, ze tekenen ook iets fijner dan timmermanspotloden. Daarbij zijn de BIC potloden ook duurzaam, zo zijn de potloden houtvrij en worden de potloden gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Ook zijn de potloden ‘splinter proof’ en zijn de potloden extra sterk. Hieronder vind je een verpakking met deze potloden met 12 grafietpotloden.

bic grafietpotloden 12

BIC grafietpotloden – 12 stuks

De grafietpotloden van BIC zijn zeshoekig wat zorgt voor extra grip. Ook zijn de potloden gemaakt van 50% gerecycled materiaal, zijn de potloden extra sterk en zijn de potloden splinter proof. Al met al zijn deze potloden geschikt voor in de bouw.

BIC kleurpotloden speciaal voor kinderen

Ook heeft BIC verschillende kleurpotloden die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld. Deze potloden zijn dikker, steviger en zijn ook nog eens milieuvriendelijk (houtvrij). Ook zijn de potloden een stuk goedkoper dan diverse andere potlood merken. Hieronder vind je drie verschillende sets met potloden voor kinderen.

bic kids 12

BIC kleurpotloden (kids) – 12 stuks

Deze kleurpotloden zijn ontwikkeld voor kinderen. De potloden zijn extra dik en sterk, hierdoor kunnen ze tegen een stootje. Ook zijn de potloden laaggeprijsd, zo betaal je slechts +/- € 0,20 per potlood.

bic kids evolution 36

BIC Kids Evolution – 36 stuk

Ook deze set met 36 potloden is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Zo zijn de potloden geschikt voor kleine kinderhandjes.

BIC kids Aquarelpotloden 24

BIC Kids Aquarelpotloden – 24 stuks

Met aquarelpotloden kun je hele gave tekeningen en creaties maken. Door met een natte kwast over je tekening te gaan krijgt dit een soort verf effect waarin de kleuren met elkaar mengen.

Vulpotloden van BIC

Een ander veel verkocht product van BIC zijn de vulpotloden. Ook de vulpotloden zijn vrij simpel en laaggeprijsd. Je betaalt slechts +/- € 6.- voor vijf vulpotloden van BIC. Deze potloden zijn voorzien van 0,7 mm lood en je kunt veel schrijven met deze potloden. Zo zegt BIC zelf dat je zo’n 10 km kunt schrijven met slechts 3 vullingen. Ook hebben de potloden een ingebouwde gum en hoef je het potlood uiteraard niet te slijpen. Zie hieronder de meest verkocht vulpotloden van BIC.

bic vulpotlood 5

BIC vulpotloden – 5 stuks

Deze vulpotloden van BIC hebben een dikte van 0,7 mm, ideaal om mee te schrijven of te schetsen. Het voordeel van vulpotloden is dat je ze niet hoeft te slijpen en dat je er langer mee kunt doen dan een gewoon potlood.