Castle Art potloden

Castle Art potloden

Castle Art potloden zijn erg populair, mede door de lage prijzen en de hoge kwaliteit van de potloden. De Castle Art kleurpotloden worden aangeboden in grote sets van onder andere 120 stuks. De potloden zijn zacht waardoor je kunt blenden met de potloden, daarentegen zijn de potloden toch stabiel. Je zult tijdens het tekenen merken dat de potloden (ook met hard drukken) niet snel af zullen brokkelen.

Sinds kort zijn de potloden van Castle Art ook in Nederland te koop!

Castle Art potloden

Welke potloden van Castle Art kopen? (top 3)

De meest populaire Castle Art kleurpotloden set van dit moment is die met 120 verschillende kleurpotloden. Deze set wordt geleverd in een handige etui, waardoor je de potloden makkelijk en veilig op kunt bergen. Naast deze set van 120 zijn er ook nog verschillende andere set met 24, 40 of 72 potloden. Hieronder vind je de populairste sets van Castle art (top 3).

castle art potloden 120

Castle Art potloden – 120 stuks

Deze set bestaat uit 120 verschillende kleurpotloden. De kleurpotloden zitten in een zachte etui waardoor de potloden beschermd en geordend blijven.

Castle Art Metallic 48

Castle Art Metallic potloden – 48 stuks

Ook heeft Castle Art een gave set met Metallic potloden. Hiermee kun je gave highlights en details aanbrengen in je kunstwerken. De set bestaat uit 48 verschillende kleuren en wordt geleverd in een metalen blik.

Castle Art Schets

Castle Art schetspotloden

Deze set van Castle Art is perfect voor het maken van schetsen. In de set zit van alles wat je nodig hebt, bijvoorbeeld grafietpotloden met verschillende hardheden. Ook veel accessoires en hulpmiddelen.

Ook krijg je bij deze set een boek met veel handige instructies en tips.

Overzicht met verschillende Castel Art producten

Om je een duidelijk beeld te geven wat er het aanbod is aan Castle Art producten hebben we hieronder een tabel gemaakt met verschillende sets. Deze sets zijn allemaal in Nederland te koop via Amazon. Per set staat ook vermeld wat het ongeveer kost per potlood, zo krijg je een beetje een idee over de prijs van Castel Art potloden.

SetInhoudPrijs per potlood
Castle Art 120120 verschillende kleurpotloden+/- €0,58
Castle Art Metallic48 verschillende metallic potloden+/- €0,83
Castle Art schetspotloden20 grafietpotloden + accessoires en hulpmiddelen (40-delig)+/- €1,25
Castle Art gel pennen100-delige set met gel pennen+/- €0,40
Castel Art pastelpotloden48 pastelkleurige potloden+/- €1,04

Castle Art review

Benieuwd hoe de potloden van Castle Art ervaren worden? Dan kun je natuurlijk een set kopen, maar je kunt ook eerst even kijken hoe andere deze potloden ervaren. Hieronder zie je een filmpje met een Castle Art potloden review. In deze review test Claire een Castle Art 120 set uit. Ook laat ze zien wat er allemaal in de set zit en hoe de potloden tekenen. Verder geeft ze een oordeel over de potloden.